Nynäshamns Ridklubb behöver funktionärer julmarknad

Hej alla glada NRK medlemmar!

Nu är det snart jul och julmarknad nere i hamnen i Nynäshamn.

För att kunna genomföra julmarknaden behövs funktionärer.

Vi har blivit tillfrågade och svarat ja, då det ger klubben ett extra bidrag med pengar som vi verkligen behöver. Vår uppgift är att mellan kl 1100-1600 bemanna marknaden med 12 personer lördag samt söndag.

Marknaden är öppen 11-16. Vill man får man såklart gå hela dagen, men annars tänkte jag pass. Ta med dig en vän/ släkting och gå. Man behöver inte vara medlem för att vara funktionär, men 18 år eller äldre. Du får såklart ta med dig barn som du kan lämna själv en stund, men de räknas inte som funktionär.

FM 1045-1330

EM 13.15-1600

Maila till hogberg.nina@gmail.com och anmäl dig. Jag bekräftar att jag mottagit ditt mail, får du inget bekräftelsemail kontakta mig vi PM facebook eller på telefon 0703295403

Anmäl dig senast söndag 20/11

Får vi inte tillräckligt många som ställer upp måste vi meddela att vi tyvärr inte kan fullfölja vårt uppdrag och går då miste om pengarna.

Man får gå omkring på marknaden, titta och handla i stånden och köpa mat och äta såklart, bara man befinner sig i området. Man skall svara på frågor från besökare om ex, var det finns toaletter, vart pendeln går ifrån, när tomten kommer, ge plåster osv. Samt att stå nere vid vattnet när tomten kommer. Självklart kommer vi få ett program så vi kan svara på frågor och Paulin Sunesson som är ansvarig för julmarknaden finns alltid på plats för att hjälpa till om vi har frågor. Vi kommer att börja varje pass med en lite genomgång så alla vet vad allt finns.

Du som tidigare anmält ditt intresse och fått mail tillbaka är fortfarande anmäld, men många fler behövs för att vi skall få ihop detta.

Hoppas på många svar