Funktionärer till fälttävlan 15-16 Juni

Klicka på länken nedan för att anmäla dig som funktionär

Nu drar det ihop sig för sommaren stora tävling, sommarfälttävlan. Ååå vad vi och alla ryttare ser fram emot detta. För att kunna genomföra en bra tävling behöver vi din hjälp. Vi behöver funktionärer, många, som gör detta till en bra dag för våra medlemmar och ryttare utifrån.

Inga förkunskaper krävs! 
Vi ser gärna att ungdomar (Barn över 11 år) är med och hjälper till samt självklart våra äldre medlemmar, föräldrar, vänner och våra egna tävlingsryttare, men även du inte är medlem hos NRK är välkommen  som funktionär.

Det är viktigt att anmälan kommer in via formuläret så vi får korrekt kontaktuppgifter till dig och ev allergier då klubben bjuder på fika och lunch till alla som arbetar.

Det är 3 delmoment samma dag, dressyr, hoppning och terräng, det kräver väldigt många funktionärer, och vi hoppas såklart att ni alla kan hjälpa till en hel dag. 

Skall du tävla, eller är du anhörig så kan du inte vara funktionär på din tävlingsdag, men gärna på arbetsdagen och den dag du inte tävlar/ är anhörig.

Osa senast mån 3 juni så vi har tid att göra funktionärslistorna.

Räkna med arbetstid ca 0700-1900, återkommer med exakta tider närmare då vi vet hur många starter det är.  Klubben bjuder på fika/ lunch till funktionärer.

Har ni frågor? Tveka inte att kontakta Nina via NRK.funktionar@gmail.com