Information till ridande

Hej och välkomna till en ny termin på Nynäshamns Ridklubb.

Avtal

ALLA ska skriv under ett nytt avtal (sedan 2018) då vi har skrivit om reglerna med anledning av GDPR och ta med till första gången. Ingen får rida utan att ha skrivit under avtalet.

Avtalet kan du hitta HÄR – uppdaterat 17/10 2019

Vid uppsägning av abonemanget sker det skriftligen på denna blankett

Personal

Vi (Fia, Sirpa, Ulrica och Emma) kommer att jobba på ungefär samma schema som tidigare. Vi kommer inte ha någon fast telefontid utan vi svarar på mobilen under dagtid 9.30 -15.30 vardagar.

Skor/stövlar vid ridning

För att få rida med stigbyglar på lektion måste du antingen ha stövlar med klack eller smala ridskor/jodpurs med slät sula och klack, plus shortshaps. Vi AVRÅDER från att rida i grova stallskor eller stövlar.
Vi rekommenderar också att man använder säkerhetsväst.                 

Kiosken/Kafeterian

Kiosken drivs ideellt av ridskolans medlemmar. Vi behöver hjälp av föräldrar för att kiosken ska kunna vara öppen skriv upp er på listan på kiosk dörren. Bättre en timme än ingen alls!

Stallvägen

Vi vill uppmärksamma alla på att stallvägen är fartbegränsad till 30 km/h. Tänk på att det är mycket barn och hästar som vistas där och att sikten är väldigt dålig.
Kör lugnt förbi ryttare som flyttat sig åt sidan. Det är säkrare än att lägga sig bakom.

Försäkring

Som medlem hos oss är du olycksfallsförsäkrad hos Folksam genom Svenska Ridsportförbundet

E–post & hemsida

Vi kommer endast att maila ut fakturor, så om du inte lämnat din mailadress ber vi dig lämna den snarast.

Ridskolans e-postadress är nrk@telia.com.

På hemsidan www.nrk.se, finns information om ridskolan och våra aktiviteter. Här går det också bra att lämna meddelanden till ridskolans personal och styrelse.

Håll utkik på anslagstavlan och hemsidan. Där står alla datum för kommande aktiviteter, vartefter planeringen blir klar. Nyheter och eventuella förändringar finns också att läsa där.

Välkomna till en ny termin önskar

NRK´s personal och styrelse